Over ons

Empoly onderscheidt zich al 12 jaar door continu in te spelen op de wensen en behoeften uit de markt. Mobiel werken wordt steeds belangrijker. Empoly heeft er dan ook bewust voor gekozen volledige web- en appbased producten te leveren; onafhankelijk zijn van hardware betekent immers mee gaan met de tijd! Door uw werkprocessen te automatiseren met de software van Empoly, wordt uw organisatie efficiënter en effectiever. En omdat lang niet iedereen IT kennis heeft, houden we het graag simpel én gebruiksvriendelijk!

Wat u mag verwachten

Empoly ontwikkelt productiviteitsapps om uw bedrijfsvoering te optimaliseren door de integratie van mobiele IT. Onze dienstverlening bestaat uit het beschikbaar stellen van apps en een cloud-systeem (de online opslag voor uw data). De apps zijn er om uw buitendienst efficiënt aan te sturen, in te plannen en hen volledig te ontzien van administratie.

Lees verder

Software as a Service

Software as a Service (SaaS) is software die als online dienst wordt aangeboden. Dit wil zeggen dat uw organisatie deze software niet zelf hoeft aan te schaffen. Samen met u bespreken wij uw wensen en behoeften, waarna we een overeenkomst afsluiten en u de passende software online kunt gebruiken; uw eigen cloud-systeem!

Lees verder

De koppeling

Wij koppelen onze software aan uw eigen systeem; de gegevens in úw systeem gaan communiceren met ons softwareprogramma en visa versa. Empoly heeft ervaring met de koppeling van ERP-systemen zoals Accountview, Exact, Microsoft Dynamics, Navision en SAP. Daarnaast zijn er data-imports en -exports met CSV, Excel en XML-standaard mogelijk. Dit maakt koppelen en snel live gaan eenvoudig.

“Wij werken samen met”

“Wij werken samen met”

“Wij werken samen met”

“Wij werken samen met”