Producten

Apps die makkelijk in gebruik zijn en met een koppeling naar uw cloud-systeem op kantoor, dát is wat wij maken. Empoly zorgt er voor dat het niet uitmaakt waar u uw producten op gebruikt; onze apps schalen zich automatisch naar het juiste beeldformaat. Computer, telefoon of tablet? Kiest ú maar welke u prettig vindt werken! En wanneer er even geen internetverbinding is, houden onze apps alle informatie vast en verstuurt deze op het moment dat er weer een verbinding beschikbaar is. Hierdoor gaan er geen data verloren en kunnen uw buitendienstmedewerkers gewoon doorwerken!

Laten we met elkaar in gesprek gaan en bekijken welke app het beste bij uw IT uitdaging past.

Maak vrijblijvend een afspraak

Inspectie app

Het digitaliseren van de volledige urenstaten, kilometers, materialen, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden van uw buitendienstmedewerkers, maken we graag mogelijk met de Inspectie app.

Magazijn app

Met de Magazijn app automatiseren we alle materiaalstromingen binnen uw organisatie. Met uw barcodescanner registreert u uitgiftes, doet u bestellingen en zijn uitgebreide tellingen mogelijk.

Maatwerk

Uw werkprocessen zijn niet standaard; dat weten wij en daarom werkt Empoly met u mee! Zo krijgen we een duidelijk beeld van úw werkprocessen en kunnen wij onze diensten op maat aanbieden.

“Wij werken samen met”

“Wij werken samen met”

“Wij werken samen met”

“Wij werken samen met”